Trygt å handle i seriøse norske nettbutikker!

rygt å handle i seriøse norske nettbutikkerNRK nyheter går i dag ut og advarer mot kjøp av naturmidler og kosttilskudd på internett. Vi skulle ønske at NRK var litt mer etterretterlige, og presiserte at det de mener å advare mot er useriøse og utenlandske aktører. Det er viktig å gjøre et tydelig skille mellom seriøse norske internettbutikker, og utenlandske internettsider som ikke forholder seg til norsk lovgivning. Norges NaturmedisinSentral er både helsekostgrossist og legemiddelgrossist godkjent av Legemiddelverket. Alle våre produkter tilfredstiller norsk lovgivning uavhengig om de distribueres gjennom vår nettbutikk arnika.no, i helsekosten eller på apoteket.

I Norge er det Legemiddelverket og Mattilsynet, som har ansvaret for godkjenning av medisiner og kosttilskudd. Det norske regelverket gjelder uansett om du velger å handle i din lokale butikk, på helsekosten, på apoteket eller i norske internettbutikker.

Handelen av medisiner, mat og kosttilskudd direkte på internett er økende, og det er viktig å advare folk mot ukritisk å kjøpe medisiner, naturmidler, mat og kosttilskudd fra utlandet. Dette gjelder uansett om man er på reise, eller om man sitter på internett. Samtidig skal man som forbruker vite at det er trygt å handle i seriøse, norske internettbutikker!