Norges NaturmedisinSentral – Nye nettsider

Homeopatiske pillerDette er de nye nettsidene til Norges Naturmedisin Sentral. Som du ser er headingen litt annerledes enn tidligere, men ellers er «lesten» stort sett som før. Vi holder på å gå gjennom alt innhold og linker slik at alt skal virke tilfredsstillende. Om det er ting du ikke finner, linker som ikke virker eller lignende setter vi pris på en tilbakemelding. I tillegg til Produktsøk, finner du nå også et eget søk der du kan søke i innholdet på sidene. Nyheter og info om produkter vil bli oppdatert jevnlig.

3 tanker om “Norges NaturmedisinSentral – Nye nettsider

  1. Tilbaketråkk: Varer rett i postkassa passer perfekt! | Onkel Johnny

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s