Seminar: «Kunnskap og Inspirasjon 2013»

School Books, Apple and Clock on Desk at SchoolNNS arrangerer sitt årlige seminar «Kunnskap og Inspirasjon» for 6. året på rad. Arrangementet er lagt til flotte og trivelige lokaler på ærverdige Ekebergrestauranten i Oslo og går av stabelen torsdag 17. oktober. Vi presenterer et program som vi håper og tror dere finner både faglig interessant og inspirerende. Det er begrenset antall plasser igjen. Ta kontakt for mer informasjon på telefon 32 24 05 50. 

Foredrag:

Enzymer og aminosyrer   ved Jens Veiersted
Hvilken rolle spiller enzymer og aminosyrer for vår helse og fordøyelse? Et spennende innblikk i fordøyelsen og de mange koblinger til forskjellige plager og symptomer.
Jens underviser ved Tunsberg Medisinske Skole, Norsk Høgskole for Helhetsterapi og BioMedicus Akademiet. Han har grunnfag fra Norges Idretts høyskole, 1981.
Diplom utdannet ved Institute for Optmium Nutrition, London, 2000. Undervist i ernæring siden 2001.

Hvordan si det så det selger?   ved Lene Fjellheim
Du bidrar og gjør en forskjell for mange, men hvordan vet pasientene om deg? Det du står for som gjør deg unik? Og hvordan selger du deg selv og dine tjenester? Alle får også
en egen DVD til inspirasjon, motivasjon og utvikling. Lene er en av Norges mest erfarende coacher og jobber nasjonalt og internasjonalt. Hun brenner for at andre skal lykkes og vil dele «learning by tryning» historier som vil gjøre deg bedre til å lykkes i din hverdag. Lene er selv gründer og partner i CoachTeam as.

Adferd og avhengighet    ved Tone Glestad
Hvilken rolle kan du som terapeut spille for å hjelpe avhengige? Tone deler sine erfaringer og vil fortelle om hvilke mekanismer som er knyttet til avhengighet og
adferd. Tone er grunnlegger av SEMSA (Senter for Mat- og Sukkeravhengighet). Sertifisert psykodramaterapeut fra Morenoinstituttet, avhengighetsterapeut fra Forsa (Sverige)
og ADDIS®-sertifisert (kartleggingsverktøy for alkohol
og andre rusmidler).

Kolesterol – myter og fakta     ved Thomas Kjærsgaard
Hvilken betydning har kolesterolet i kroppen og hvilke faktorer påvirker det totalet kolesterolnivået? Thomas Kjærsgaard er Heilpraktiker og arbeider til daglig på BioVita Clinic i Danmark.Han har 14 års erfaring som foredragsholder samt helsecoach for en rekke
elite sportsutøvere i Danmark og Norge. Spesialfelt innen kost, fordøyelse, immun-, og neuralterapi, massasje og akupunktur.

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s