Kunnskap & Inspirasjon 2013 – lenker til foredrag

Gruppearbeid. I forgrunnen Torleiv Holst og Lene Fjellstad.

Gruppearbeid. I forgrunnen T. Holst og Lene Fjellstad.

For sjette året på rad arrangerte NN-S et eget seminar for terapeuter. ”Kunnskap & Inspirasjon 2013” gikk av stabelen på Ekeberg i Oslo torsdag denne uken. De flotte omgivelsene på Ekebergrestauranten dannet en fantastisk ramme rundt et svært vellykket arrangement. Som vanlig var det lagt opp til en fin blanding av faglig påfyll, produktinformasjon og sosialt samvær. Vi har lagt ut lenker til foredrag og utstillernes produktpresentasjoner.

Først ute var Tone Glestad fra SEMSA som foreleste om avhengighet. Et tema som er for lite diskutert blant terapeuter, i forhold til hvor mange det faktisk berører. Tone var innom alt fra sukkeravhengighet til alkoholisme og narkomani. Her var det mye å lære i forhold til hvordan man kan hjelpe pasienter ut av sin avhengighet. Se hennes presentasjon her

Av totalt 100 plasser var det 99 registrerte terapeuter som deltok. Det varmer med en slik oppslutning og interesse. Fram mot lunsj øste Jens Veiersted av sin store kunnskap og foreleste om enzymer og aminosyrenes betydning for fordøyelsen og vår generelle helse. Se Veiersteds presentasjon her

Etter en nydelig felles lunsj nede i restauranten inntok supercoach Lene Fjellheim gulvet og inntok forsamlingen med et herlig foredrag om hvordan man oppnår suksess ved å tro på seg selv. Hun ga oss flere verktøy til hjelp for å lykkes som gründer. Hennes engasjement og genuine ønske om å gjøre andre bedre var en herlig inspirasjon. Lene brukte flipover og vi har derfor ingen presentasjon av forelesningen å legge ut.

Til slutt foreleste Thomas Kjærsgård fra Biovita i Danmark om kolesterol. Kolesterol er et helt nødvendig fettstoff i mange av kroppens funksjoner. Hva er det som gjør kolesterol farlig og i hvilken grad bør det behandles. Forskning viser at plantesteroler er en naturlig behandling uten bivirkninger som senker kolesterolnivået i blodet. Se hele Thomas sin forelesning her

En stor takk til leverandørene som er sporty og stiller opp som sponsorer. Uten dem hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre. Her kan du se noen av utstillernes egne produktpresentasjoner:

AU Naturel

Bringwell

Helsekostsentralen

Midsona

Pharma Nord

Tokay

Soma

Vitalkost

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s