Ny forskning viser effekt av homeopatisk behandling

Siste funn innen forskning på homeopati presentert i Roma. Studier av høy kvalitet viser effekt ut over placebo.

Over 250 forskere fra 39 land møttes i Roma i begynnelsen av juni for å dele de siste funnene innen forskning på homeopati. Cutting Edge Research in Homeopathy, den andre internasjonale konferansen i regi av Homeopathy Research Institute, gikk av stabelen 5-7 juni. Konferansen samlet verdens mest respekterte akademikerne innenfor feltet, og 35 forelesere fra 17 forskjellige land inkluderte 6 professorer og 28 leger. En av hovedforeleserne Dr. Robert Mathie presenterte data fra hans nylig publiserte systematiske gjennomgang av randomiserte, kontrollerte studier på effekten av individualisert homeopatisk behandling. Dr. Mathies meta-analyse konkluderer med at individualisert homeopatisk behandling viser klar effekt ut over placebo! Se hele pressemeldingen fra Homeopathy Research Institute med aktuelle linker her

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s