Flytende homeopatiske medisiner tilgjengelige igjen!

Våren 2014 bestemte Tollvesenet at alkoholbaserte homeopatiske legemidler ikke lenger skulle ansees som medisiner, men som alkohol. Dette satte en effektiv stopper for vår mulighet til å distribuere disse i Norge. NNS har omsider fått en godkjenning til å importere disse, slik at flytende medisiner som Fructus Femina, Stimutin, Nektarol, Senegan med flere er nå tilgjengelige igjen. Sjekk vårt lagersøk for levering. Informèr alltid apoteket om varenummer ved bestilling. Du kan lese hele «tollsaken» her

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s