Covid 19: Vi holder åpent

Vi vil informere om at NNS og vår nettbutikk Arnika.no holder åpent som normalt, på tross av den alvorlige situasjonen vi opplever med Corona pandemi. Vi pakker og sender ut varer mandag til fredag som vanlig. Samtidig er vi veldig bevisste på den alvorlige situasjonen vi er oppe i, og må passe ekstra godt på både ansatte og kunder.

Heldigvis har ingen av våre medarbeidere vist noen tegn til sykdom, og vi har heller ingen ansatte som er pålagt karantene fra myndigheter. Vi har likevel tatt ekstra forholdsregler. Hygienen er trappet opp med hyppig håndvask med såpe og vann, samt at toaletter, vaskeservanter, håndtak, pulter, tastatur og andre gjenstander som hyppig berøres rengjøres ofte.

Vi har også delt ansatte i to team der det ene «laget» er på jobb, mens den andre halvparten er hjemme. Med dette oppnår vi to ting; med færre på jobb kan vi lettere holde passende avstand. For det andre har vi ett reservelag som kan steppe inn om noen skulle bli syke. Om noe skulle endre seg vil vi være raskt ute med informasjon. Har du noen spørsmål så ta gjerne kontakt på post@arnika.no