Om Oss

Norges NaturmedisinSentral as (NNS) ble stiftet i 1997 med det formål å bedre tilgjengeligheten av homeopatiske medisiner av høy kvalitet. I dag er NNS godkjent legemiddelgrossist og Norges største importør av homeopatiske og antroposofiske legemidler, som distribueres gjennom alle apotek over hele landet. I tillegg er NNS importør og grossist av en rekke kjente merkevarer innen helsekost og naturlig velvære. NNS har 8 ansatte og hadde i 2014 en omsetning på over 30 mill. kroner.

Vår nettbutikk – arnika.no

I vår nettbutikk finner du en rekke nisjeprodukter du ikke finner andre steder. Vi tilbyr i dag et bredt spekter fra ledende produsenter innenfor kosttilskudd, supermat, urter, eteriske oljer, naturlig hudpleie, velvære, mange økologiske produkter m.m.

Merk: Nettbutikken har egne priser og ordninger for terapeuter. Ta kontakt for mer informasjon. Vi distribuerer til apotek, butikker, terapeuter og webkunder over hele landet. Våre kontorer og lager er lokalisert i Lier/Drammen. Herfra administreres en effektiv distribusjon over hele landet.

Lager